Acupunctuur De Gouw in Tilburg

Acupunctuur De Gouw uit Tilburg heeft geen profiel.

Wat doet Acupunctuur De Gouw in Tilburg

Acupunctuur De Gouw is een geneeskunde uit Tilburg. Men is gevestigd aan de Locatellistraat 9. Het telefoonnummer van Acupunctuur De Gouw in Tilburg is 06-21541777.

Is Acupunctuur De Gouw in Tilburg uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Tilburgonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Acupunctuur De Gouw in Tilburg valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Tilburg levert onder andere :

De drijvende kracht achter Acupunctuur De Gouw is Toon de Gouw. Toon is in 1996 in de leer gegaan bij de heer Rood, oprichter van STOPOA (stichting opleiding oosterse acupunctuur). In een één op één contact met de heer Rood, heeft Toon zich mogen bekwamen in het diagnosticeren en behandelen van Chi. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander geneeskunde

  • Frank Roosen Acupunctuur Tilburg

    Frank Roosen Acupunctuur: Acupuncturist, fysiotherapeut en docent acupunctuur.. Trefwoorden van Frank Roosen Acupunctuur Tilburg : acupunctuur therapie, acupuncturist, acupunctuur behandeling, behandeling stoppen met roken, behandeling fysiotherapeut, docent acupunctuur, acupunctuur kinderen, acupunctuur bij afvallen, behandeling bij kanker, behandeling chronische rugklachten, hooikoorts behandeling, moxa behandeling, cupping behandeling, massage behandeling, .

    tel. 013-5358108, Lindenstraat 1, 5038PJ in Tilburg

    Meer over Frank Roosen Acupunctuur Tilburg contact website