Animal healing in Castricum

Animal Healing verzorgt consulten voor honden, katten en paarden met gezondheids- of gedragsproblemen.

Over Animal healing

Animal healing valt onder de rubriek dierenwinkel uit Tilburg.

Er zijn verschillende vormen van consulten mogelijk, ook op afstand. Tijdens een consult met jou en jouw dier richt ik mij specifiek op jullie hulpvraag. Wanneer ik weet wat er aan de hand is, zoeken we samen naar de best passende behandeling.

Voor de relatie met een eigen dier is dit ook een hele waardevolle verrijking. In de workshops leer ik je hoe je zelf kunt communiceren met dieren. Dieren zijn gevoelig en eerlijk en de beste leermeesters en spiegels voor ons in onze persoonlijke ontwikkeling!

Samen kijken we naar de hulpvraag en situatie en komen zo tot de best passende vorm van consult. Consulten bij Animal Healing voor fysieke- en gedragsproblemen bij dieren vinden zowel in de praktijk, telefonisch als op afstand plaats. Wanneer het om een paard gaat, geef ik ook consulten op locatie. Dieren hebben ons veel te zeggen en we kunnen veel van ze leren.

Iedereen kan leren met dieren te communiceren. Dieren zijn authentiek, ze 'verstoppen' hun emoties niet om bijvoorbeeld aardig gevonden te worden. Het is een oeroude taal die we allemaal in onze basis kennen, we zijn er alleen vaak niet meer vertrouwd mee.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Animal healing uit de rubriek dierenwinkel uit Tilburg is gevestigd aan de Maartje Offesstraat 15 in Castricum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27483913.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Animal healing zijn o.a. :