Atelier C-3 in Tilburg

Atelier C-3 uit tilburg heeft geen profiel.

Wat doet Atelier C-3 in Tilburg

Atelier C-3 is een kunstenaar uit Tilburg. Men is gevestigd aan de Catherinedreef 3. Het telefoonnummer van Atelier C-3 in Tilburg is 06-27082916.

Is Atelier C-3 in Tilburg uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Tilburgonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Atelier C-3 in Tilburg valt onder de rubriek kunstenaar. Een kunstenaar uit Tilburg levert onder andere :

Voor aanvang van het nieuwe cursusjaar hebben we ook Open dagen. Zie voor meer gegevens het menu ‘Open Dagen” op onze website. Het atelier waar wordt gewerkt is met name door de ruime lichtinval, de afmetingen en de locatie op een uitstekende manier te gebruiken. Atelier C-3 is een particulier initiatief op het gebied van kunstzinnige vorming in Tilburg en bestaat sinds 1999. Atelier C-3 organiseert cursussen tekenen en schilderen en is een inspirerende plek om op niveau het beeldende gebied te verkennen. De docenten hebben ruime ervaring als kunstenaar en als docent. Atelier C-3 heeft ook de mogelijkheid voor Workshops. Bekijk het menu ‘Workshops’ op onze website voor meer gegevens. Informatie over het cursusaanbod vindt u onder Cursussen op onze website. De toegankelijkheid is prima, ook voor rolstoelers. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid vlakbij de deur! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander kunstenaar

 • Creatief herinneren

  Een tastbare creatieve herinnering. Trefwoorden van Creatief herinneren : tastbare, urn, urntjes, creatieve herinnering, overleden dierbare, Uw dierbare vereeuwigd op steen, Uw dierbare vereeuwigd op hout, Portret overledene, Herinneringsbloem, .

  tel. 06-47665333, Het Schild 72, 5282 VL in Boxtel

  Meer over Creatief herinneren contact website

 • Wilfried van den Boorn

  Beroepsmatig Kunstschilder met een voorkeur voor Stillevens. Trefwoorden van Wilfried van den Boorn : Stillevens Tilburg, schilderijen expositie Tilburg, stilleven expositie Tilburg, beroepsmatig kunstschilder Tilburg, kunstschilder Tilburg, schilderijen kopen Tilburg, surrealistische schilderijen Tilburg, beeldende kunst expositie Tilburg, schilderkunst Tilburg, .

  tel. 06-23206677, Lovensestraat 83, 5014DN in Tilburg

  Meer over Wilfried van den Boorn contact