Bee Gastouderopvang in Tilburg

Kleinschalige astouderopvang

Over Bee Gastouderopvang

Bee Gastouderopvang valt onder de rubriek kinderopvang uit Tilburg.

Bent u op zoek naar een kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer in Tilburg? Een plek waar uw kind met plezier naar toegaat? Dan bent u bij Gastouderopvang Bee aan het juiste adres.

In onze huidige maatschappij waarin het steeds vaker voorkomt dat één of beide ouders werken, is er behoefte aan goede kinderopvang.

Uw kind is van harte welkom bij Gastouderopvang Bee. Gastouderopvang Bee is gevestigd in Tilburg en staat voor zeer flexibele gastouderopvang en buitenschoolse opvang in Tilburg met veel persoonlijke aandacht voor uw kind.

Gastouderopvang Bee is open op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 7.30 – 18.30 uur. Andere tijden en dagen zijn bespreekbaar en kunnen waar mogelijk worden gepland.

Wilt u meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze eigen website. Daar vindt onze tarieven, contactgegevens en nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bee Gastouderopvang uit de rubriek kinderopvang uit Tilburg is gevestigd aan de Baden Powelllaan 107 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15012000.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij Bee Gastouderopvang zijn o.a. :