By Lindsy in Tilburg

Een kapsalon voor dames, heren en kinderen!

Over By Lindsy

By Lindsy valt onder de rubriek kapper in Tilburg.

Bent u op zoek naar een kapsalon voor het hele gezin? Dan bent u bij By Lindsy helemaal aan het juiste adres. By Lindsy is de kapsalon voor jong en oud, ons professionele team aan hairstylisten helpen u graag bij het adviseren en creƫren van het door u gewenste kapsel.

Lindsey heeft al ruim 13 jaar ervaring opgedaan in het kappersvak en ik vind het zeer belangrijk dat een ieder zich op zijn en/ of haar gemak voelt bij mij in de salon. Samen bespreken we onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen en de mogelijkheden.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, wel is het van belang om vooraf een afspraak te maken. Deze kunt u maken op de website maar u kunt uiteraard ook bellen of langskomen in de salon. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

By Lindsy uit de rubriek kapper uit Tilburg is gevestigd aan de Perosistraat 525A in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21590528.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij By Lindsy zijn o.a. :