CMinterieurstyling in Tilburg

CMinterieurstyling uit Tilburg heeft geen profiel.

Wat doet CMinterieurstyling in Tilburg

CMinterieurstyling is een woninginrichting uit Tilburg. Men is gevestigd aan de Veenendaalstraat 22. Het telefoonnummer van CMinterieurstyling in Tilburg is 06-10293000.

Is CMinterieurstyling in Tilburg uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Tilburgonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

CMinterieurstyling in Tilburg valt onder de rubriek woninginrichting. Een woninginrichting uit Tilburg levert onder andere :

CMinterieurstyling is het interieur-adviesbureau van Christa Mulkens. Wij houden ons bezig met het geven van interieuradviezen aan particulieren en bedrijven, van eenvoudig kleuradvies tot het volledig inrichten en aankleden van uw woning of bedrijfspand. Daarbij streven wij ernaar in samenwerking met de opdrachtgever een prettige en sfeervolle woon- en werkomgeving te creƫren. Wij houden ons niet vast aan onze persoonlijke stijl maar we proberen de sfeer neer te zetten die past bij de wens van de opdrachtgever. Wilt u geadviseerd worden over de inrichting van uw woning of bedrijfspand of wilt u veranderingen aanbrengen in het interieur en u kunt daarbij wel wat advies gebruiken dan kijken wij graag samen met u wat hierin de mogelijkheden zijn. Met de juiste toepassing van kleuren, materialen, accessoires en verlichting kunnen wij uw interieur weer een nieuwe impuls geven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review