Coachpraktijk De Verbindingskracht in Tilburg

Coachpraktijk De Verbindingskracht: Coaching & Energetische behandelingen.

Over Coachpraktijk De Verbindingskracht

Coachpraktijk De Verbindingskracht valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Coachpraktijk De Verbindingskracht is een praktijk voor coaching van kinderen en volwassenen. Daarnaast worden er energetische behandelingen aangeboden.

Het gezicht achter Coachpraktijk De Verbindingskracht is Gaby van Acker. Gaby is 11 jaar geleden bij de gemeente begonnen als medewerker bij het Klant Contact Centrum. Daarnaast coachte zij nieuwe medewerkers. Door haar functie als coach bij de gemeente, is Gaby erachter gekomen dat zij mensen graag op weg helpt.

Gaby wilde graag vanuit haar eigen inzichten en visie mensen kunnen coachen. Daarom heeft zij er toen voor gekozen om haar baan op te zeggen bij de gemeente en te starten met de opleiding Energetisch kindercoach. Het doel was dat zij haar eigen coachpraktijk zou kunnen beginnen.

Nadat Gaby haar diploma gehaald heeft, is zij haar eigen coachpraktijk (Coachpraktijk De Verbindingskracht) gestart. In haar praktijk helpt zij kinderen, (jong)volwassenen en ouders die vastlopen of even niet meer weten hoe verder te gaan. Het doel is dat u een liefdevol leven krijgt en zoveel mogelijk stressvrij kunt leven.

Gaby coacht kinderen en ouders vanuit een holistische visie wanneer er sprake is van emotionele-, sociale- en gedragsproblemen.

De energetische behandelingen past Gaby toe bij kinderen met faalangst, ADHD, een laag zelfbeeld, HSP of aan kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Volwassenen kunnen hier ook terecht voor deze behandelingen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachpraktijk De Verbindingskracht uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Velpstraat 14 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26078851.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachpraktijk De Verbindingskracht zijn o.a. :