Cryo 21 in Dongen

Vetcellen bevriezen | SLANK ZONDER SPORTEN!

Over Cryo 21

Cryo 21 valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Marianne Verharen is de drijvende kracht achter Cryo 21. Ik ben sinds 2018 voedingscoach, en sinds 2019 ben ik ook gespecialiseerd tot gediplomeerd Cryotherapeut.

Ben je op zoek naar een praktijk die je kan helpen omdat je graag slanker wil worden, strakke billen, slanke bovenbenen en graag van je onderkin af wil ? Kijk dan niet verder. Je bent bij Cryo 21 aan het juiste adres.

Bij Cryo21 kun je door vetcellen te bevriezen slank worden. Deze therapie helpt je door het vet te bevriezen het vet te verliezen. Het is gebleken dat vetcellen slechter tegen de kou kunnen dan andere lichaamscellen. Het proces van snelle verkoeling zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren en afbreken. Vervolgens worden ze door het lichaam afgevoerd. Aangezien cryotherapie ervoor zorgt dat vetcellen door het lichaam zelf worden vernietigd, keren deze cellen ook niet meer terug. Bij deze behandeling zijn er geen bijwerkingen. Wel moet je er bewust van zijn, dat deze behandeling niet kan voorkomen dat je weer aankomt. Het is een veilige methode om het vet te verliezen.

Wat zijn de voordelen van de behandeling met de Cryo21:

- direct resultaat

- de methode is veilig en pijnloos

- het is een niet-invasieve techniek

- de hoeveelheid vetcellen in het behandelingsgebied verlaagt tot 25%

- nauwelijks tot geen hersteltijd

- de huid, weefsels en spieren worden verstevigd

- de vetcellen keren na afbraak niet meer terug

U bent van harte welkom in de praktijk Cryo21! U kunt ook altijd voor meer informatie en de mogelijkheden kijken op de website. Of u kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cryo 21 uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Hoge ham 112 in Dongen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22254823.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Cryo 21 zijn o.a. :