Cyou Coaching in Tilburg

Cyou Coaching; Persoonlijke coaching op maat en diverse workshops.

Over Cyou Coaching

Cyou Coaching valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Ik ben Claudia Wijnands, energetisch therapeut en coach. Ik hoop je met deze site te laten zien wat ik doe en hoe ik werk. Ik heb een coachingspraktijk die je helpt ontdekken wie je bent en hoe je het mooiste uit jezelf kunt halen!

Coaching gaat over het luisteren naar jezelf, jouw doelen en dromen. Over het ontdekken en inzetten van jouw eigen kracht en mogelijkheden. Het helpt je om met andere ogen naar dezelfde vraag te kijken.

Ik begeleid mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en zie coaching als een stap (zetje) om mensen dichter bij zichzelf te kunnen brengen.

Alles staat met elkaar in verbinding. Werk, relaties, gezondheid, spiritualiteit en financiën. Coaching kan helpen bij de verbetering van je persoonlijke balans. Ik help je om inzicht te krijgen, weten wat er goed gaat, verlangens verwoorden, blokkades/belemmerende overtuigingen uit de weg ruimen en resultaten boeken.

Cyou helpt je bij het creëren van een leven in balans met tijd voor werk, relaties, ontspanning, plezier en de veerkracht om staande te blijven wanneer het een keer tegen zit. Ik wil mensen helpen de teugels in eigen handen te nemen en zo het beste uit zichzelf te halen.

Je kunt bij Cyou coaching ook terecht voor magnetiseerbehandelingen. Magnetiseren stimuleert het zelfhelend vermogen (dat bij iedereen van nature aanwezig is) van het lichaam. Het vitaliseert lichaam en geest, het reinigt, brengt de energiehuishouding in evenwicht, heft blokkades op en bevordert ontspanning.

Ik hoor graag van je of je samen met mij dit coachingsavontuur aan wilt gaan! Heb je nog vragen of wil je al gelijk een afspraak maken? Bel of mail me dan.

De diensten die ik aanbied zijn: persoonlijke coaching, magnetiseerbehandelingen, familie-opstellingen en diverse workshops. Informatie hierover ziet u terug op de website.

Cyou!!!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cyou Coaching uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Maldenhof 13 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25299226.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Cyou Coaching zijn o.a. :