De Vroede Vrouw in Ulicoten

Paardencoaching en familieopstelling

Over De Vroede Vrouw

De Vroede Vrouw valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Betty Spruyt is het gezicht en de drijvende kracht achter De Vroede Vrouw. Een coaching praktijk met verschillende specialisaties. Ik richt mij op de bewustwording van mensen, bedrijven en organisaties. Daar waar het mogelijk is zet ik mijn paarden in. Door mijn levenservaring, aangevuld met alle opleidingen die ik heb gevolgd, wil en kan ik je helpen bij het zoeken naar inzichten om weer beter in je vel te gaan zitten.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je meer zelfvertrouwen wil, je onzeker bent ? Of heb je last van een Burn-out, depressie of stress? Veel last hebt van hoofdpijn, buikpijn, rugpijn of slapeloosheid? Of heb je hulp nodig bij het beantwoorden van uiteenlopende vragen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij De Vroede Vrouw. Ik wil samen met je kijken welke weg je werkelijk wilt volgen en het beste bij je past.

Het aanbod bij De Vroede Vrouw:

- Coaching

- Homeopathie

- paardencoaching

- Hypnose

- Cursussen & Workshops

- Symbiosecoaching

Als De Vroede Vrouw sta ik graag tot uw dienst.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de wbsite. Je kunt ook altijd contact opnmen iva de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Vroede Vrouw uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Chaamseweg-Hazenberg 17 in Ulicoten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51260404.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Vroede Vrouw zijn o.a. :