Frank Roosen Acupunctuur Tilburg in Tilburg

Frank Roosen Acupunctuur: Acupuncturist, fysiotherapeut en docent acupunctuur.

Over Frank Roosen Acupunctuur Tilburg

Frank Roosen Acupunctuur Tilburg valt onder de rubriek geneeskunde in Tilburg.

Frank is een acupuncturist, fysiotherapeut en docent acupunctuur bij het opleidingsinstituut Shenzhou in Amsterdam en Total Health in Breda.

Frank Roosen Acupunctuur is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor acupunctuur. U kunt in deze praktijk terecht voor diverse behandelingen, lezingen en artikelen. De behandelingen die aangeboden worden ziet u hieronder terug.

U kunt een keuze maken uit diverse behandelingen, zoals een massage behandeling, cuppen behandeling, Moxa therapie en acupunctuur voor kinderen.

Acupunctuur kan ingezet worden bij diverse klachten. Hieronder ziet u een overzicht van deze klachten terug:

- Afvallen, chronische rugklachten, gezichtsverlamming, darmklachten, kanker, migraine of hoofdpijn, hersenbloeding, huidklachten, hooikoorts, onvruchtbaarheid, MS/ziekte van Parkinson, oververmoeidheid, menstruatie klachten, prostaat klachten, sportblessures, stoppen met roken of zwangerschapsklachten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie over de tarieven en de vergoedingen en de behandelingen. Heeft u een vraag aan Frank Roosen Acupunctuur? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Frank Roosen Acupunctuur Tilburg uit de rubriek geneeskunde uit Tilburg is gevestigd aan de Lindenstraat 1 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 013-5358108.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Frank Roosen Acupunctuur Tilburg zijn o.a. :