Hanami4you in Dongen

Wil jij weer de regie over je leven en je eigen pad volgen?

Over Hanami4you

Hanami4you valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Ik geloof dat een leven vanuit bezieling de wereld mooier kan maken. Zelf ervaar ik nu innerlijke rust en dat gun ik jou ook. Jij bent bijzonder zoals je bent!

Wanneer je voor mij kiest als jouw coach krijg je te maken met een positief, leergierig en ruimdenkend ingesteld persoon, die gaat voor het best haalbare resultaat. Als eerste zorg ik voor structuur, veiligheid en zekerheid om zo voor jou een stevige basis te creëren van waaruit jij mag leven en werken. Wat ik het allerliefste doe is vol overgave en vanuit mijn eigen ervaringen met heel mijn hart zorgen voor de mensen om mij heen om zo écht van betekenis te zijn. Met veel kennis en gevoel help ik je met jouw verlangen om je weer goed te voelen over jezelf en je eigen pad te volgen.

Binnen mijn aanbod vind je o.a. de volgende trajecten terug: - Body Mind Release traject van 6-8 weken om je angsten en beperkende overtuigingen los te laten en positiviteit terug te halen. - Workshops familieopstellingen met diverse thema's - Kort traject van 3 sessies vrouwenlijn

Ik ben Alessandra Janssens de Vroom. Ook ik heb in een diep dal gezeten. Mijn oudste zoon studeert geschiedenis en mijn jongste zoon is met 16 jaar uit het leven gestapt. Daarnaast heb ik 2 bonuszoons.

Hanami4you kenmerkt zich door verbinding, onderzoekend, open minded, bewust leven en een vleugje avontuur en speelsheid.

Omdat ik zelf heel goed weet hoe het is om de regie kwijt te zijn, vast te zitten in patronen en compleet de koers kwijt te zijn zowel in mijn hoofd, lijf en leven. Op zoek te zijn naar het licht in het donker. Ik ben geen uitzondering, mijn ervaringen zijn realiteit. En ook voor mij, die vele tools in handen heeft, is het soms even lastig. Hoe is het dan voor jou als je geen handvatten hebt hoe je ermee om moet gaan? Ik herken wat er gebeurt en ga er mee aan de slag. Zo zie ik het ook. Met de tools die ik je meegeef, kan en wil je regie over jouw leven weer oppakken en je eigen pad volgen.

Wil jij weer de regie over je leven en je eigen pad volgen? Neem eens vrijblijvend contact met me op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hanami4you uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Pattonstraat 5 in Dongen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28770676.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Hanami4you zijn o.a. :

Nieuws van Hanami4you in Dongen

Ontdek je Innerlijke Drive

Ontdek je Innerlijke Drive

VRIJDAG 2 JUNI 2023 VAN 10:00 - 17:00