Hart4Beauty in Tilburg

Hart4Beauty: Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure.

Over Hart4Beauty

Hart4Beauty valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Tilburg.

Het gezicht achter Hart4Beauty is Maud van Gestel. Maud is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure voor klanten uit Reeshof, Tilburg en omgeving.

Hart4Beauty is gespecialiseerd in huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandelingen. Hart4Beauty biedt op maat gemaakte behandelingen aan voor elke huidtype en persoon.

Er wordt in de salon gewerkt met het exclusieve merk Mary Cohr. Dit merk is puur natuurlijk en heeft geen slechte toevoegingen. De exclusieve huidverzorgingsproducten zijn vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten, met als basis de volgende essentiële oliën: Salie, rozemarijn en lavendel.

Hart4Beauty biedt diverse behandelingen aan zoals reinigingsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen en wimpers verven, hars behandelingen, peeling behandelingen, age repair behandelingen, manicure en pedicure behandelingen. Een uitgebreide lijst met behandelingen en meer informatie hierover ziet u op de website terug.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden binnen Hart4Beauty. Heeft u een vraag aan Hart4Beauty? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hart4Beauty uit de rubriek schoonheidssalon uit Tilburg is gevestigd aan de Tilburgseweg 7 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55176177.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Hart4Beauty zijn o.a. :