Het Land van Licht in Oirschot

Ter verlichting en verzachting van het ascentieproces van de mensheid op aarde

Over Het Land van Licht

Het Land van Licht valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Het Land van Licht is op aarde geland middels visoenen de Kirstie doorkreeg vanuit de onzichtbare wereld. Ter verlichting van het evolutieproces en de bijbehorende ascentieverschijnselen, wat op dit moment gaan is op de aarde.

Onze celstructuren/opbouw is aan het veranderingen door het evolutie- / verlichtingsproces wat op aarde op dit moment aan het afspelen is. De aarde en alle levende wezens op aarde gaan een Lichttrilling omhoog. We gaan evolueren.

De één ervaar dit heel bewust en een ander helemaal niet. Dit heeft te maken met de keuze die jij hebt gemaakt in je zielsmissie in wat je op aarde komt doen.

Het kan zijn dat er op dit moment iets aan je knaagt of niet in lijn is met het leven dat je zou willen leven. Een onverklaarbare onrust of opzoek zijn naar iets, omdat het voelt alsof er iets in jezelf ontbreekt.

Misschien zit je wel thuis met een bore-out of iets anders. Een vermoeid, pijnlijk en/of energieloos lichaam, gebrek aan zelfliefde, het gevoel dat je het allemaal wel weet, maar het niet krijgt gemanifesteert in je dagelijks leven. Grotenkans dat je een wake up call krijgt omdat je niet in lijn loopt met je zielsmissie en levenspad.

Het land van Licht biedt je een plek om zacht en moeiteloos door het evolutieproces te bewegen en weer in lijn te komen met je ware zelf en je zielsmissie. Er zijn 6 vortexen aanwezig en diverse krachtcirkels met zeer hoge energiefreqenties verbonden met het Christuslicht.

Om jou ware zelf en je intuitieve gaven te laten ontwaken en voor eens en voor altijd aan het Licht te laten komen. Zodat jij kunt gaan doen waarvoor je op aarde bent: Genietend en stralend jezelf zijn en Licht en Liefde verspreiden in jezelf en de wereld.

Doordat jij jezelf durft te gaan zijn en wellicht dus anders dan anderen, kan er ook een nieuwe beweging ontstaan. Dus het feit dat jij anders denkt en voelt is een cadeau voor de mensheid en het wordt tijd dat jij dat ook zo gaat voelen.

Wil jij een nieuwe Lichtervaring op doen? Je ware zelf en de daar bijbehorende route van het leven weer vinden?

Kom dan met ons samen ZIJN en leven vanuit het energetisch krachtveld Liefde. Activeer jouw unieke bronlicht weer in je cellen en switch van een leven vanuit angst naar een leven vanuit LIEFDE.

Je kunt dagreizen maken of een paar nachtjes verblijven alleen of met groepen om met Kirstie als Lichtgids naast je om de energie te vertalen.

Eens per maand komen we live samen om een groot energetisch Lichtveld neer te zetten om de ascentieverschijnselen te verlichten. Daarnaast kun je online meereizen per maand en dan ontvang je de nieuwste updates vanuit de Lichtwereld zelf, middels Kirstie als kanaal.

De bedoeling is dat jij je eigen kanaal gaat zijn en de updates zelf kan ontvangen. Dat het vertrouwen in jezelf en de Lichtwereld verstrekt wordt, zodat je op eigen benen, verbonden met je zielenfamilie in jouw wereld kunt gaan staan. Zie agende voor ons actuele aanbod.

Voel je welkom.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Land van Licht uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Heibloemdijk 1 in Oirschot. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57346257.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het Land van Licht zijn o.a. :

Nieuws van Het Land van Licht in Oirschot

Ga met ons mee op ontdekkingsreis op het Land van Licht op 3 & 4 augustus

Ga met ons mee op ontdekkingsreis op het Land van Licht op 3 & 4 augustus

Heerlijk liggen op je meditatie matje, luisterend naar een fijne diepgaande Lichtchanneling afgestemd op het veld van de groep.

Het is tijd voor wat meer Joy en Happiness in het leven!

Het is tijd voor wat meer Joy en Happiness in het leven!

Het belichamen van de bright side of life.

Bereid je voor

Bereid je voor

Dat is wat nu belangrijk is voor iedereen

De ascentieverschijnselen zijn nu meer voelbaar dan ooit!

De ascentieverschijnselen zijn nu meer voelbaar dan ooit!

De opening van het Lichtportaal staat voor de deur.

United Event 13 & 14 april 2024

United Event 13 & 14 april 2024

Voor jou als je hier op aarde bent en je voelt iets groters te doen hebt.

Open je hart dagen op woensdag 31 januari  en/of zaterdag 3 februari

Open je hart dagen op woensdag 31 januari en/of zaterdag 3 februari

Blaas nieuw licht en leven in jezelf en je relaties door de Lichtkracht Liefde weer toe te laten in jezelf!

Wacht niet met leven. Maak er een FEESTJE van!

Wacht niet met leven. Maak er een FEESTJE van!

Laat je leiden door jezelf in plaats van de ander.

Het is goed genoeg en daardoor was het ook altijd goed genoeg

Het is goed genoeg en daardoor was het ook altijd goed genoeg

Mijn leven was goed en daar genoot ik ten volle van.

United wil jij als energetisch Lichtwerker niet missen!

United wil jij als energetisch Lichtwerker niet missen!

Je ontvangt op 13 & 14 april de nieuwste geavanceerde kennis om het evolutieproces van jezelf en de gehele mensheid te verlichten.