Holistic View in BREDA

Heb je vragen over jouw gezondheid, carrière of liefdesleven? Boek dan een consult in bij holistisch coach en medium Armando Valentijn van Holistic View.

Over Holistic View

Holistic View valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Welkom...

Ik ben Armando Valentijn, Holistisch coach en medium. Ik geef spirituele consulten en coaching door gebruik van mijn unieke helderziende gave. Verkrijg meer inzicht en oplossingen waarmee je nieuwe stappen kunt zetten in je leven.

Inmiddels heb ik al jaren ervaring op het gebied van spirituele healing en coaching. Ik beschik over een unieke helderziende gave, hierdoor kan ik vaak in één oogopslag zien wat het antwoord is op jouw vraag en/of kan oplossingen bieden voor jouw situatie. Ik ondersteun je op diverse manieren en bij het maken van lastige beslissingen. Ik ben handlezer, foto lezer, kaartlegger en energie lezer. Ook kan ik jou voorzien van droominterpretaties.

Vaak heb ik maar 1 sessie nodig om je helderheid te geven, zodat je weer opluchting voelt. Maar je mag ook zeker meermaals een sessie bij mij boeken, waar jij behoefte aan hebt. Laat mij je helpen om jouw levenspad te ontdekken, meer in je kracht te staan en ondersteuning te bieden bij belangrijke keuzes in het leven.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw leven? Maak dan snel een afspraak.

Ik geef tevens readings! Heb je een vraag over spiritualiteit, liefde, de toekomst of werk? Ik geef je de antwoorden die je zoekt.

Online, aan huis of in de praktijk in de regio.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Holistic View uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Merksemstraat 19 in BREDA. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39451966.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Holistic View zijn o.a. :