Huisdierservice Snickers in Tilburg

Huisdierverzorging aan huis

Over Huisdierservice Snickers

Huisdierservice Snickers valt onder de rubriek dierverzorger uit Tilburg.

Heeft u te weinig tijd voor uw (huis)dier en zou u dit graag anders zien? Wellicht kan ik u helpen bij de verzorging van uw geliefde viervoeter. Mijn naam is Madelon Elderkamp, het gezicht achter huisdierservice Snickers. Al vanaf kleins af aan ben ik een echte dierenliefhebber. Na het volgen van de opleiding tot Paraveterinair dierenartsassistente en verschillende stageplekken te hebben gehad ben ik uiteindelijk voor mezelf begonnen.

Diensten;

* Hulp bij de periodieke verzorging

- Naar de dierenarts

- Nagels knippen

- Borstelen

- Wassen

- Uitlaten

* Vakantieservice aan huis

* Advies

Ik begrijp als geen ander dat u uw huisdier niet zomaar aan iemand anders toevertrouwd. Ik zal samen met u uw wensen en eventuele vragen rustig bespreken zodat er duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden. Zo komt u niet achteraf voor verassingen te staan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Huisdierservice Snickers uit de rubriek dierverzorger uit Tilburg is gevestigd aan de Hart van Brabantlaan 545 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57584372.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Huisdierservice Snickers zijn o.a. :