Ila Mediation in Tilburg

Ila Mediation: Conflict bemiddeling.

Over Ila Mediation

Ila Mediation valt onder de rubriek mediation in Tilburg.

De drijvende kracht achter Ila Mediation is Ila Groot Bluemink. Ila heeft gedurende haar 35-jarige loopbaan steeds interesse gehad voor de mens en de interactie tussen mensen. De rode draad in haar loopbaan is het voorkomen en oplossen van conflicten en mensen in hun kracht zetten.

Ila is als gediplomeerd mediator gespecialiseerd in echtscheidingsmediation en arbeidsmediation en is zij aangesloten bij De Scheidingsmakelaar.

Loopt u vast in een conflict of echtscheiding en wilt u dit graag samen oplossen? Dan kan Ila Mediation u begeleiden naar een hernieuwde start met als uitkomst: Twee winnaars in plaats van één verliezer!

U gaat samen het mediation proces in en het is Ila's kracht als mediator om verbinding te maken voor een goed onderling vertrouwen en begrip. Dit is de basis voor een nieuwe start van de relatie, met of zonder elkaar.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Ila Mediation? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ila Mediation uit de rubriek mediation uit Tilburg is gevestigd aan de Galjoenstraat 20 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51934792.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Ila Mediation zijn o.a. :