Ken Je Mij Kindercoach en Jongerencoach in BREDA

KINDER EN PUBER (OUTDOOR) COACHING

Over Ken Je Mij Kindercoach en Jongerencoach

Ken Je Mij Kindercoach en Jongerencoach valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Mevr.Bonette van Zuijlen is de drijvende kracht achter Ken Je Mij Kindercoach en Jongerencoach. Mijn kennis en ervaringen heb ik opgedaan in het onderwijs en binnen sportverenigingen. Ik ben naast kindercoach ook opgeleid tot individuele coach en teamcoach. Tevens geef ik regelmatig lezingen en trainingen op het gebied van mentale fitheid en presteren onder druk.

Oplossingsgericht werken is de methode waar ik voornamelijk mee werk. Ik probeer vooral maatwerk te leveren. Kijken wat het beste bij uw kind of puber past.

Als ouder zitten we allemaal wel eens met de handen in het haar als het gaat om je kind of puber.

Als coach heb ik ervaring in allerlei soorten onderwerpen, maar met name heb ik mij gespecialiseerd in:

- Pubers

- Echtscheidingen

- AD(H)D

- Eetproblematiek

- Misbruik

OUTDOOR COACHING

Als kindercoach heb ik ervaren dat het voor kinderen en pubers makkelijker is om zich te uiten op een plek waar ze in beweging zijn. Ik stap af van de standaard ruimte en spreek met uw kind af in het bos of op de kinderboerderij. Soms neem ik een therapiehond mee om het voor een kind makkelijker te maken om bij je gevoel te komen. Het gelijktijdig lopen en praten maakt hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Ken Je Mij Kindercoach en Jongerencoach. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ken Je Mij Kindercoach en Jongerencoach uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Tilburgseweg 45 in BREDA. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11667326.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ken Je Mij Kindercoach en Jongerencoach zijn o.a. :