Law & More in Eindhoven

ADVIES OF PROCEDURE? VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN. KIES LAW & MORE ADVOCATEN

Over Law & More

Law & More valt onder de rubriek advocaat in Tilburg.

Advocaat Eindhoven en Amsterdam – Law & More

Law & More is een dynamisch Nederlands advocatenkantoor en fiscaal adviesbureau. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en Amsterdam

Wij geven u de maatwerkservice en aandacht dat u nodig heeft. Het kantoor is internationaal met betrekking tot de scope en de aard van haar diensten. We werken voor een range van lokale en internationale vennootschappen, instellingen en particulieren. We beschikken over een toegewijd team van meertalige juristen en fiscalisten. Wij spreken Nederlands, Engels, Frans, Duits, Turks, Russisch en Oekraïëns.

We hebben kennis op gebied van contractenrecht, vennootschapsrecht, fiscaal recht, arbeidsrecht, immigratierecht, familierecht, intellectueel eigendomsrecht, bestuursrecht en strafrecht. Ook zijn wij gespecialiseerd in het fiscaal optimaal structureren van activa, activiteiten, financieel recht, energierecht en vastgoedtransacties.

U kunt bij Law & More terecht voor vrijwel alle zaken waarvoor u een advocaat of jurist nodig heeft. - Uw belang staat voorop. - We zijn direct benaderbaar - We hanteren redelijke tarieven en werken transparant

Staat uw specifieke vraag of situatie niet op onze website? Aarzel niet en neem contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u hiermee ook goed helpen.

Contactgegevens Amsterdam:

Bezoeklocatie: Overschiestraat 59

Postcode: 1062 XC Amsterdam

Land: Nederland

E-mail: info@lawandmore.nl

Tel: +31 20 369 71 21

KvK: 27313406


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Law & More uit de rubriek advocaat uit Tilburg is gevestigd aan de De Zaale 11 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-3690680.

Diensten en producten voor advocaat

Trefwoorden die horen bij Law & More zijn o.a. :