Lieke Smit Holistisch Therapeut in Tilburg

Lieke Smit Holistisch Therapeut: Voor iedereen die zijn/haar leven weer in balans wil krijgen.

Over Lieke Smit Holistisch Therapeut

Lieke Smit Holistisch Therapeut valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Lieke Smit Holistisch Therapeut begeleidt cliënten in het bewustwordingsproces op een holistische wijze, zodat de cliënt weer een nieuwe balans in zijn/haar leven kan vinden.

Bij Lieke Smit Holistisch Therapeut wordt tijdens een consult gebruik gemaakt van verschillende werkvormen. Die zijn verbonden met de vijf natuurkundige principes zoals:

- Energie

- Prikkeloverdracht

- Drainage

- Voeding

- Psyche

Lieke Smit Holistisch Therapeut gebruikt de oefeningen uit de Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP). Eerst volgt er een intake-gesprek waaruit de hulpvraag van de cliënt duidelijk word. De oefeningen uit de NLP geeft weer een nieuwe kijk op de hulpvraag en werkt verhelderend.

Ook maakt Lieke Smit Holistisch Therapeut gebruik van verschillende ontspanningstechnieken zoals:

- Ademtechnieken

- Meditatie

- Body-Drum-Release (BDR)

- Wandel coaching

- Massages

Uw Voeding en leefstijl kunnen ook aan bod komen. Beweging en gedragspatronen worden onder de aandacht gebracht en besproken.

Als natuurgeneeskundig therapeut is Lieke Smit Holistisch Therapeut aangesloten bij stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC). Vergoeding door zorgverzekeraars is mogelijk via de aanvullende verzekering, controleer dit bij uw eigen verzekeraar.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt via de contact gegevens contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lieke Smit Holistisch Therapeut uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Stroomlaan 36 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29455516.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lieke Smit Holistisch Therapeut zijn o.a. :