LSP Lego Serious Play in Tilburg

LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) methode biedt een unieke manier om processen, vanuit je hoofd en door je handen, op tafel te krijgen.

Over LSP Lego Serious Play

LSP Lego Serious Play valt onder de rubriek evenementen bureau in Tilburg.

De LEGO® Serious Play® methode is een wetenschappelijk ontwikkelde methode die mensen aanzet om hun uitdagingen op een nieuwe manier te zien.

Heb je een probleem in jouw team of bedrijf? Dan is de LEGO® Serious Play® methode een plezierige manier om tot oplossingen te komen.

Er zijn namelijk geen regels als we spelen en bouwen, we zijn dan vrij en creatief, niks is goed of fout en het maakt je vrij van risico's zodat het ondenkbare naar boven komt en je verbeelding het werk doet.

Het zijn jouw handen die bouwen en je hersens laten werken!

De LEGO® Serious Play® methode (LSP) is goed inzetbaar als teambuildings-activiteit, bij interne conflicten of ingesleten samenwerkingsroutines.

Welke kant wil jij op met je bedrijf? Liggen er uitdagingen voor je? Wat kan er beter of anders? Of wil je gebruik gaan maken van nieuwe ontwikkelingen binnen je bedrijf?

Kies dan voor de LSP Workshop:

Met een workshop LEGO® Serious Play® kijk je samen naar de huidige situatie en hoe de toekomst eruit zou kunnen zien. Door te bouwen met de steentjes komen Individuele en gezamenlijke drijfveren naar boven. We kunnen je verzekeren dat iedereen actief betrokken zal zijn, dat er tijdens de workshop ook gelachen kan worden en humor geen taboe is.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LSP Lego Serious Play uit de rubriek evenementen bureau uit Tilburg is gevestigd aan de Burgemeester Brokxlaan 12 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14635213.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij LSP Lego Serious Play zijn o.a. :