Maasstroom Coaching in Haaren

Maasstroom staat voor Liefde voor jezelf in verbinding met anderen.

Over Maasstroom Coaching

Maasstroom Coaching valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Wil jij... - het beste uit jezelf halen en persoonlijke of zakelijk groeien? - de liefde in je relatie levend houden? - jezelf beter leren kennen? - beter leren omgaan met het gedrag van anderen? - meer uit je leven halen door je prestraties en kwaliteit van leven te verhogen?

Ga een doelgericht, creatief en uitdagend veranderingsproces aan. Maasstroom Coaching helpt je inzicht te krijgen en een nieuwe weg in te slaan. Laat jezelf, je relatie en werk fijner stromen voor een gelukkiger leven.

Wanneer ik je kan helpen? Wanneer je niet lekker in je vel zit en je voelt je als een vogel die opgesloten zit en zijn vleugels niet kan spreiden, lijkt het alsof je leeft onder een glazen stolp. Je bent vastgelopen in starre patronen die invloed hebben op je gezondheid, je relatie en je werk. Hoe langer je zo door gaat, hoe minder lucht je krijgt en des te futlozer en ongelukkiger je jezelf gaat voelen. Dit is een natuurlijke reactie van jouw lichaam. Het wil jou activeren om een andere stroming te ontdekken.

Vogels herinneren ons eraan onze vleugels uit te slaan en te ontdekken dat de wereld veel moois in petto heeft. Hiervoor heb je vertrouwen nodig om het leven tegemoet te vliegen.

Met coaching begeleid ik je in de zoektocht naar de sleutels om jezelf te bevrijden. Ik nodig je uit om jouw eigen keuzes te maken, zodat je weer ruimte voelt en heerlijk kunt zweven. Hoe bevrijdend is dat!

e ontdekt dat je kunt kiezen voor een leven vol vreugde en je leert beter om te gaan met tegengeslagen. Je komt weer in verbinding met je natuurlijke zelf, die weet wat goed is voor jou. Dit komt je relatie en werk ten goede. Ben jij klaar om je vleugels uit te slaan? Laten we dan samen de stolp optillen en op ontdekking gaan, dan kun jij weer genieten van het leven en de mensen die belangrijk zijn voor jou.

Maasstroom Coaching heeft als missie zoveel mogelijk mensen een rijk en zinvol leven te laten ervaren. Samen onderzoeken we wat er dwars zit en waarom je vastloopt. Ga de verandering aan en laat oude gedragspatronen, overtuigingen en pijn los.

Wil je vrijblijvend contact om af te tasten of ik je kan helpen? Bel 06-42122738 of mail dan naar info@maasstroomcoaching.nl

Je kunt bij mij terecht op de volgende gebieden: - Individuele coaching - Familieopstellingen - Relatietherapie / communicatie coaching - Coaching in werk - Coaching bij rouw en verlies - Relatie tweedaagse

Zie mijn website voor meer informatie. Hier rechts klikt u door.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Maasstroom Coaching uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Gildetromstraat 3 in Haaren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42122738.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Maasstroom Coaching zijn o.a. :