Madamvintage verhuur & verkoop in Udenhout

Madamvintage verhuur & verkoop: Passie voor vintage.

Over Madamvintage verhuur & verkoop

Madamvintage verhuur & verkoop valt onder de rubriek webshop uit Tilburg.

Bij Madamvintage verhuur & verkoop kunt u terecht voor verhuur en verkoop van vintage artikelen en spullen.

Het gezicht achter Madamvintage is Marja Borsten. Marja wordt altijd blij van een unieke vintage vondst. Marja knapt haar aankoop op en zij hoopt zo mensen er weer blij mee te kunnen maken. Een aankoop is niet zomaar een aankoop. Het doel is dat de klant een 'gevoel' koopt.

Naast het verhuren en verkopen van vintage spullen, kan Madamvintage etentjes, feestjes en bruiloften voorzien van unieke attributen, klassiek servies en sfeervolle decoratie. Marja wil graag dat u als klant een unieke vintage ervaring kan beleven! Daarnaast is het opknappen van meubeltjes Marja op het lijf geschreven.

U bent op zoek naar leuke items voor een fotoshoot, evenement of feest? Dan kunt u deze spullen huren bij Madamvintage. Wilt u uw huis aankleden in vintagestijl? Of een uniek vintage cadeau geven? Dan kunt u bij Madamvintage deze spullen kopen.

U kunt bij Madamvintage verhuur & verkoop terecht voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Madamvintage verhuur & verkoop uit de rubriek webshop uit Tilburg is gevestigd aan de Melde 24 in Udenhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20555398.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Madamvintage verhuur & verkoop zijn o.a. :

Nieuws van Madamvintage verhuur & verkoop in Udenhout

Rotan plantenstandaard

Rotan plantenstandaard

Fleur u huis op.

Fabeltjeskrant

Fabeltjeskrant

Weer helemaal terug.