MaVie Studio in Tilburg

Verwen jezelf met een ontspannende haar of beauty behandeling in Westermarkt Tilburg

Over MaVie Studio

MaVie Studio valt onder de rubriek kapper in Tilburg.

Shabana Hamdard is de drijvende kracht achter MaVie Studio. Een warme en gastvrije haar & beauty salon met persoonlijke aandacht en luxe behandelingen.

Bij MaVie Studio staan de wensen van de klanten centraal, ze gebruiken producten van hoge kwaliteit voor al hun behandelingen.

MaVie staat voor het moment om te genieten van uw haar, huid en service die toegepast worden om u te laten genieten van de simpele dingen in het leven.

Ze maken kwaliteit en luxe mogelijk voor een betaalbare prijs. Door hun servicegerichte team kan elk gewenst verzorgingsbehandeling gerealiseerd worden.

Daarnaast kun je genieten van een zalige hoofdmassage tijdens het wassen van uw haar, uw zintuigen zullen de belevingen van onze verzorgingsproducten ondervinden.

Zij bieden ook abonnementen aan voor in de kapsalon.

Daarnaast bent u ook welkom in de Beautybar. Ze laten de behandeling uw moment zijn doordat zij u graag persoonlijke aandacht geven. Elke behandeling kan een totaal ontspan moment voor u zijn, doormiddel van een ontspannen sfeer die heerst in de salon.

De volgende behandelingen zijn mogelijk:

* Wimperextensions

* Tanden bleken

* Acrylnagels

* Henna brows

* Nagelverzorging

* Ontharen

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MaVie Studio uit de rubriek kapper uit Tilburg is gevestigd aan de Westermarkt 20 in tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 013-4671803.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij MaVie Studio zijn o.a. :