Micazon in Tilburg

Micazon: Zonnepanelen.

Over Micazon

Micazon valt onder de rubriek installatiebedrijf in Tilburg.

Het gezicht achter Micazon is Nicky ten Bokkel. Dit is een eenmanszaak die in 2019 opgericht is en waarin Nicky zelf elke functie verricht, zoals het adviseren, verkopen, inkopen en installeren van zonnepanelen.

Bij Micazon krijgt u van Nicky advies op het gebied van zonnepanelen en alles zal met u doorgenomen worden, tot en met de aansluiting en installatie van de zonnepanelen.

De producten die Micazon levert zijn: Zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmaterialen. Daarnaast laat Nicky zich soms inhuren voor zonnepanelen installaties. De producten worden bij de groothandel gehaald en Micazon werkt alleen met A kwaliteit merken. Deze merken geven een lange periode fabrieksgarantie.

Er zijn diverse voordelen wanneer u kiest voor zonne-energie/zonnepanelen. Wanneer de zon schijnt, krijgt uw meterkast energie binnen via de zonnepanelen. Deze energie zal verdeeld worden over de apparaten die op dat moment vragen om stroom. U zult eerst uw eigen duurzaam opgewekte energie verbruiken voordat u energie verbruikt van uw energiemaatschappij.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Micazon? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Micazon uit de rubriek installatiebedrijf uit Tilburg is gevestigd aan de Professor Aalbersestraat 34 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21107721.

Diensten en producten voor installatiebedrijf

Trefwoorden die horen bij Micazon zijn o.a. :