Mijn Werkgeluk in Breda

Praktische coaching voor werkgeluk in de buitenlucht

Over Mijn Werkgeluk

Mijn Werkgeluk valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in het creëren van meer energie en werkgeluk.

Denk jij regelmatig ‘Is dit het nu?’ en voel je dat je meer uit het leven wil halen dan je nu doet? Lees dan vooral verder, want wie weet kan ik jou letterlijk en figuurlijk in beweging brengen, zodat je keuzes gaat maken die echt bij jou passen!

Over mij – Het roer ging om in Noorwegen Na 20 jaar projectleider en lijnmanager te zijn in Nederland en Noorwegen heb ik het roer omgegooid door mezelf helemaal te gaan richten op het coachen. Ik merkte dat ik als radertje in de financiële dienstverlening niet meer happy was. Ik wilde meer buiten zijn en meer uit mijn (werkende) leven halen dan ik deed.

Wat mij typeert is mijn energieke, oplossingsgerichte en positieve aanpak. Als coach onderzoek ik samen met jou, wat jou beweegt en hoe jij (meer) voldoening uit je dag kunt halen.

Door te gaan wandelen of hardlopen kom je los van aangeleerde denkpatronen en gewoonten. En is er ruimte en rust om stil te staan bij je gevoel, je wensen of verlangens.

Tijdens de coaching ontdek je wat echt belangrijk is voor je en waar jij van ‘aan’ gaat. Ik help je graag om fysiek en mentaal in beweging te komen, zodat je meer rust en plezier gaat ervaren. Op mijn website lees je meer over mij en wat ik doe mijnwerkgeluk.com

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op mijn website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11101539.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mijn Werkgeluk zijn o.a. :