Molnár - Training en Coaching in Tilburg

Molnár - Training en Coaching: Trainer, coach en counselor.

Over Molnár - Training en Coaching

Molnár - Training en Coaching valt onder de rubriek coaching uit Tilburg.

Ervin Molnár is de drijvende kracht achter Molnár - Training en Coaching. Ervin is een trainer, coach en counselor. Ervin kan u helpen om de regie over uw leven weer terug te krijgen.

Bij het eerste gesprek zal Ervin samen met u bekijken wat uw vraag is. Vervolgens laat Ervin u zien welke methode het beste bij u zou passen. Hieronder ziet u de diverse aangeboden methodes:

- Individuele coaching.

- Doelgerichte training.

- Relatietherapie.

- Teamcoaching.

- Procesbegeleiding.

- Mannencoaching.

- Psychosociale therapie.

Ervin is als gecertificeerd trainer en coach gespecialiseerd in de volgende technieken: Traumaverwerking, neurolinquïstisch programmeren, transactionele analyse, systemisch werk en (familie)opstellingen en mindfulness.

Samen met u zal Ervin zorgen dat u de regie over uw eigen leven weer terug krijgt. U bent zo beter in staat om problemen te overwinnen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Molnár - Training en Coaching? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Molnár - Training en Coaching uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Sumatrastraat 37 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28540318.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Molnár - Training en Coaching zijn o.a. :