More Happy Jongerencoaching in Baarle Nassau

More Happy Jongerencoaching: Leuk leren en lekker leven.

Over More Happy Jongerencoaching

More Happy Jongerencoaching valt onder de rubriek coaching uit Tilburg.

Bent u opzoek naar iemand die uw tiener verder helpt bij het leren leren en de struggles die hij of zij tegenkomt in het leven? En die uw zoon of dochter kan coachen zodat hij of zij beter in zijn vel komt te zitten en zo ook het contact tussen u en uw kind verbetert? Zoek dan niet langer want dan bent u bij More Happy Jongerencoaching aan het juiste adres.

De oprichter van More Happy Jongerencoaching is Natasja van Moorst. Zij vindt het belangrijk dat jongeren zich goed voelen en gelukkig zijn en de mogelijkheid creƫren dat zij kunnen groeien en bloeien op hun eigen wijze. Zij helpt op een oprechte en enthousiaste manier uw kind zijn of haar talenten ontdekken en er samen met hem of haar achter te komen hoe uw kind zich weer lekker gaat voelen. Daarnaast kan zij uw kind ook verder helpen als leercoach. More Happy ondersteunt met coaching, workshops en (online) trainingen.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons of over onze producten? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website of op onze Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

More Happy Jongerencoaching uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Julianahof 24 in Baarle Nassau. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38906403.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij More Happy Jongerencoaching zijn o.a. :