mummy and daddy coaching in Tilburg

Koppel- en gezinscoaching

Over mummy and daddy coaching

mummy and daddy coaching valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

EEN LIEFDE RELATIE IS ALLES Ga in relatie

Op de een of andere manier is er iets mis met je? Ben je nog niet helemaal jezelf? Misschien ontbreekt het u aan lichtheid en vitaliteit in uw leven? Misschien mis je waardering en relatie met jezelf en dus ook met je partner? Misschien heb je geen directe steun van je partner en vind je het moeilijk om hulp te vragen? Misschien vecht je veel in het dagelijks leven? En voel je je verdrietig of uitgeput?

Wanneer een baby & peuter in een gezin wordt geboren, vaak in combinatie met weinig tijd, ontstaat de werksituatie van de vaders, veel stress, rusteloosheid en geheel nieuwe uitdagingen in de koppelrelatie.

De aandacht ligt natuurlijk bij de baby, bij de omgang met het kind, bij het wennen aan elkaar, bij wie welke rol op zich neemt. De geboorte van het kind kan vaak veel veranderen. Misschien heb je een conflict tussen je kind en je partner?


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

mummy and daddy coaching uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Luitenant Looijmansstraat 24, in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42736834.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij mummy and daddy coaching zijn o.a. :