mummy and daddy coaching in Tilburg

Professionele ontplooiing als zelfstandige als moeder met baby & kind

Over mummy and daddy coaching

mummy and daddy coaching valt onder de rubriek coaching in Tilburg.

Voor powervrouwen in diepe verbinding met jezelf Creëer je hart business

De stap en het risico zijn vaak net te groot voor mama - met jonge kinderen. Zit je vast in je eigen vier muren en de routines van het dagelijks leven? Het kan zijn dat je ondanks een aantal aanvullende kwalificaties en bijscholingen niet als zelfstandige aan de slag gaat. En je wilde en hoopte gewoon meer van het leven?

Om professioneel succesvol te zijn en tegelijkertijd moeder te vervullen zonder te splitsen tussen deze twee banen? Is dat mogelijk? En is het zelfs mogelijk om met baby's en peuters te leven en te werken, ongeacht de locatie? En toch plezier en tijd hebben?

Natuurlijk, mijn liefste, maar ga alsjeblieft niet alleen deze kant op! Toen ik met mijn systemische coaching & babyslaapcoaching de weg naar zelfstandigheid & zichtbaarheid insloeg, zowel online in het Duits als offline in het Nederlandse gebied, durfde ik dit niet alleen!

Wat je nodig hebt?

Iemand die in jou gelooft, je een succesvolle ondernemersmentaliteit toont en je vanaf het begin gestructureerd begeleidt in de individuele stappen die onder de knie moeten worden. Ondersteunt je wanneer je niet meer in jezelf gelooft of op het punt staat op te geven en iemand die dit pad al heeft bewandeld en laat je zien hoe het kan met kleine kinderen. Iemand die je bij de hand neemt, samen met jou de eerste stappen strategisch plant, maar ook met jou twijfels, angsten, mindsetting & moneymindsetting blokkades oplost, die vaak voortkomen uit je eigen overtuigingen uit je kindertijd en opvoeding.

Je wilt je eigen baas zijn. Veel vrijheid in je handelen en je werk! Vervuld en zelfbewust als moeder, maar je bent bang, twijfel aan jezelf en respect, hoe je dit allemaal moet regelen, hoe je dit allemaal moet aanpakken en hoe je jezelf ermee kunt ‘voeden’.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

mummy and daddy coaching uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Luitenant Looijmansstraat 24, in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42736834.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij mummy and daddy coaching zijn o.a. :