Plan B - praktijk voor gezonder leven in Goirle

De ándere aanpak bij afvallen, stress en hormonale klachten!

Over Plan B - praktijk voor gezonder leven

Plan B - praktijk voor gezonder leven valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Tilburg.

Zijn uw hormonen niet helemaal in balans? Dan kunt u zich niet fit voelen of het gevoel hebben dat niks lukt. Ik begrijp dat dit zeer vervelend en zelfs frustrerend kan zijn en daarom wil ik u graag helpen bij het terug in balans brengen van uw leven.

Tijd voor actie?

* Sta jij open voor een andere aanpak? * En ben je dus bereid om veranderingen in je eetpatroon aan te brengen? * Wil je stoppen met symptoombestrijding? * Wil je uitproberen wat ontspanningstechnieken kunnen betekenen? * Heb je inspiratie nodig voor een gezondere levensstijl? * Durf je het aan? * Wil je leren welke voedingsmiddelen je gezondheid versterken of juist verzwakken? * Wil je weten welke manier van sporten/bewegen het beste is om jouw hormonen in balans te brengen?

* Wil je ontdekken wat de oorzaken zijn van je overgewicht en hormonale klachten? * Wil jij weer de baas over je gezondheid zijn?

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Plan B - praktijk voor gezonder leven uit de rubriek gezondheidscentrum uit Tilburg is gevestigd aan de Martin Luther Kinglaan 136 in Goirle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51817450.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Plan B - praktijk voor gezonder leven zijn o.a. :