Praktijk de Zon in Dongen

Praktijk de Zon uit Dongen heeft geen profiel.

Wat doet Praktijk de Zon in Dongen

Praktijk de Zon is een paramedisch centrum uit Tilburg. Men is gevestigd aan de Lageham 176. Het telefoonnummer van Praktijk de Zon in Dongen is 06-16918793.

Is Praktijk de Zon in Dongen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Tilburgonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praktijk de Zon in Dongen valt onder de rubriek paramedisch centrum. Een paramedisch centrum uit Tilburg levert onder andere :

Praktijk de Zon is een ergotherapie praktijk. In deze praktijk wordt ergotherapie gegeven aan mensen in een stresssituatie en bij hoog sensitiviteit. Deze therapie is bedoeld voor cliƫnten met stress gerelateerde stoornissen, stemmingsstoornissen, angst, vermoeidheidsklachten, chronische pijn, psychosomatische klachten, een burn out of slaapproblemen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander paramedisch centrum

  • Kinderyoga de kikker

    Je bent goed zoals je bent!. Trefwoorden van Kinderyoga de kikker : Kinderyoga, Kinderyoga Tilburg, Yoga Tilburg, beperking kinderen Yoga, yoga voor kinderen met een beperking, hulp bij kind beperking, kind met beperking, yoga Tilburg.

    tel. 06-17439827, Beethovenlaan 330 & Troubadourplein 50, 5011 LN in Tilburg

    Meer over Kinderyoga de kikker contact website