Praktijk Neitan in Tilburg

Praktijk Neitan: Traditonele Chinese voedingsleer, kruiden, voorlichting en Dörntherapie

Over Praktijk Neitan

Praktijk Neitan valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Tilburg.

VOEL JE FITTER, VITALER EN GEZONDER MET TRADITIONELE CHINESE VOEDINGSLEER EN KRUIDEN

Voeding is een basisbehoefte. Je haalt er de energie uit die je nodig hebt om je leven te leiden. Als wat jij eet niet afgestemd is op jouw spijsvertering, ontstaan er klachten. Je kunt gezond eten en toch niet de voeding binnenkrijgen die goed bij je past. Daar is gelukkig wat aan te doen. Een kleine aanpassing in je voedingspatroon kan al een wereld van verschil maken. Je voelt je beter, vitaler en je hebt meer energie.

Geen dieet maar balans

Samen met jou kijk ik naar je wensen en naar je voedingspatroon. Ik geloof niet in diëten en ook niet in de filosofie van de  Traditionele Voeding. Alles draait om balans en een goede vertering. Die voeden het lichaamsbewustzijn en de intuïtie. Gevolg is dat je lichaam zelf weer aan kan geven wat het nodig heeft en wanneer. Heilzaam voor lichaam en geest In 3 consulten begeleid ik je om je lichaamsbewustzijn te activeren en je vitaliteit en welzijn te voeden. Dit helpt bij klachten zoals burn-out, diabetes, allergieën en intoleranties, hormonale klachten, orgaanverzakkingen, CVS-vermoeidheidssyndroom en vruchtbaarheidsklachten. De behandeling geeft ook goede resultaten bij geestelijke klachten zoals depressie, adhd en stress. Heeft u het altijd koud, of heeft u last van uw gewrichten of van uw stoelgang, dan kan het aanpassen van uw voedingspatroon ook uitkomst bieden. Workshops en behandelingen

DÖRNTHERAPIE EN TUINAMASSAGE

Behalve consulten op het gebied van Chinese voedingsleer en kruiden, geef ik workshops en kooklessen. U kunt ook bij mij terecht voor ondersteunende behandelingen zoals Tuina en Dörn/Breuss massages.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel 06-13 20 45 40. U bent van harte welkom.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Neitan uit de rubriek gezondheidscentrum uit Tilburg is gevestigd aan de Bijsterveldenlaan 5 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13204540.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk Neitan zijn o.a. :