Praktijk Neitan in Tilburg

Praktijk Neitan: Een kleine voedings veranderen kan zorgen voor veel meer energie

Over Praktijk Neitan

Praktijk Neitan valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Tilburg.

Wilt u graag wat meer energie en balans krijgen zodat u zich weer een stuk beter gaat voelen? Dan bent u bij Nei Tan helemaal aan het juiste adres.

In 3 consulten verspreid over 2 รก 3 maanden kan ik u al inzicht geven om met kleine aanpassingen meet energie en balans te krijgen. Nou wie wil dat nou niet.

Voeding is een basisbehoefte en dat is natuurlijk niet voor niets. U bent want u eet. Uw lichaam reageert met klachten wanneer de voeding niet bij uw lichaam en geest past. Wij kijken samen naar uw wensen en voedingspatroon om met aanpassingen veranderingen te brengen in uw vitaliteit en welzijn. Een kleine aanpassing kan veel verschil geven.

Wilt u graag meer informatie over wat ik allemaal voor u kan doen? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Neitan uit de rubriek gezondheidscentrum uit Tilburg is gevestigd aan de Bijsterveldenlaan 5 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13204540.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk Neitan zijn o.a. :