Praktijk-Prevent in Moergestel

Praktijk-Prevent: Energetische behandelingen & Massages.

Over Praktijk-Prevent

Praktijk-Prevent valt onder de rubriek massage in Tilburg.

Bij Praktijk-Prevent kunt u terecht voor diverse diensten, behandelingen en producten. U kunt onder andere kiezen voor diverse massages, energetische behandelingen, essentiële oliën (ook voor kinderen), workshops, voedingsadvies (ook voor kinderen) en ontspanningsbehandelingen.

De soorten massages die Praktijk-Prevent kan aanbieden zijn: Aroma Touch Technique massage, stoelmassage, Bamboe stoelmassage en de voetmassage VoetKATA. Praktijk-Prevent biedt voor bedrijven de stoelmassage en de Aroma Touch Technique massage aan.

Wilt u even heerlijk ontspannen? Of wilt u uw stress of andere klachten verminderen of helemaal weg laten halen? Dan bent u bij Praktijk-Prevent aan het juiste adres. Er zal gekeken worden naar uw lichaam en uw klachten en aan de hand daarvan zal de juiste behandeling aangeboden worden.

Op dit moment heeft Praktijk-Prevent de actie: 'Moment voor jezelf!'. Even een dagje heerlijk ontspannen. Er zijn diverse sessies mogelijk.

Heeft u een vraag aan Praktijk-Prevent? schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk-Prevent uit de rubriek massage uit Tilburg is gevestigd aan de d’n Duyp 29 in Moergestel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20429505.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Praktijk-Prevent zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk-Prevent in Moergestel

Workshop

Workshop "natuurlijk EHBO TROMMELTJE'

Maak kennis met essentiële oliën die kunnen ondersteunen voor kleine ongemakken.