Shanti cursussen in Tilburg

Shanti: Natuurlijke behandelingen, yoga lessen en cursussen.

Over Shanti cursussen

Shanti cursussen valt onder de rubriek yoga en meditatie in Tilburg.

Bent u opzoek naar een paramedisch natuurgeneeskundig therapeut in de omstreken van Tilburg? Dan bent u bij Shanti aan het juiste adres.

De drijvende kracht achter Shanti is Hanneke van Juchem. Hanneke is in 1995 begonnen met haar eigen praktijk als chakratherapeut, yoga- en meditatiedocent. Sinds 2000 doet ze er ook Vortex healing bij. Een overzicht van alle behandelingen ziet u op de website terug.

Hanneke werkt met methodieken die zijn gebaseerd op de zelfhelende kwaliteiten van het lichaam. Ze kunnen indien nodig onderling met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor is een letterlijk op de persoon afgestemde behandeling mogelijk. Daarbij ondersteunen ze de behandelingen en de medicijnen die door uw huisarts of specialist zijn voorgeschreven.

Ook kunt u bij Shanti terecht yoga lessen en cursussen. De yoga lessen worden gegeven in het yogacentrum. Dit bedrijf is gevestigd aan de kruisstraat 25, 5014 HR te Tilburg. De cursussen en natuurlijke behandelingen worden gegeven aan de Schubertstraat 33, 5011 CA te Tilburg.

U kunt een keuze maken uit de volgende cursussen: ZEN meditatie beginners, yoga, reiki, energetische meditatie, chakra cursus en leren omgaan met je hoogsensitiviteit.

Heeft u een vraag aan Shanti? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shanti cursussen uit de rubriek yoga en meditatie uit Tilburg is gevestigd aan de Schubertstraat 33 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 013-4556032.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Shanti cursussen zijn o.a. :

Nieuws van Shanti cursussen in Tilburg

Yogacentrum Shanti geeft in Tilburg yoga voor senioren  Kruisstraat 25 5014 HR Tilburg

Yogacentrum Shanti geeft in Tilburg yoga voor senioren Kruisstraat 25 5014 HR Tilburg

Yoga voor senioren dinsdagmiddag van 15.00-16.15 uur en woensdagavond yoga en meditatie van 19.15-20.45