Shanti Healing in Tilburg

Shanti Healing - Shanti

Over Shanti Healing

Shanti Healing valt onder de rubriek geneeskunde uit Tilburg.

Bent u opzoek naar een paramedisch natuurgeneeskundig therapeut in de omstreken van Tilburg? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Shanti Healing aan het juiste adres.

De eigenaresse van Shanti Healing is Hanneke van Juchem. Hanneke is in 1995 begonnen met haar eigen praktijk als chakratherapeut, yoga- en meditatiedocent. Sinds 2000 doet ze er ook Vortex healing bij.

Hanneke werkt met methodieken die zijn gebaseerd op de zelfhelende kwaliteiten van het lichaam. Ze kunnen indien nodig onderling met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor is een letterlijk op de persoon afgestemde behandeling mogelijk. Daarbij ondersteunen ze de behandelingen en de medicijnen die door uw huisarts of specialist zijn voorgeschreven.

Shanti Healing heeft ook Yogacentrum Shanti. Dit bedrijf is gevestigd aan de kruisstraat 25, 5014 HR te Tilburg. De yogalessen worden op maandag en donderdag avond gegeven van 19:30 tot 20:45 uur.

Heeft u nog vragen voor Shanti Healing? Of wilt u meer te weten komen over de diensten en producten die zij leveren? Neem dan gerust even contact met ze op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shanti Healing uit de rubriek geneeskunde uit Tilburg is gevestigd aan de Schubertstraat 33 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 013-4556032.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Shanti Healing zijn o.a. :