Skin2 Beautysalon in Tilburg

Skin2 Beautysalon: Natuurlijke cosmetica.

Over Skin2 Beautysalon

Skin2 Beautysalon valt onder de rubriek schoonheidssalon in Tilburg.

Zoekt u een webshop die natuurlijke cosmetica verkoopt? Dan bent u bij Skin2 Beautysalon aan het juiste adres. De cosmetica die in de webshop aangeboden wordt door Skin2 Beautysalon is alleen 100% natuurlijk, dierproefvrij, vegan en fair trade.

U kunt de natuurlijke producten gemakkelijk en snel online bestellen zonder dat u op pad hoeft om te zoeken naar deze producten. Hieronder ziet u de product categorie├źn waar u uit kunt kiezen in de webshop.

De natuurlijke producten:

- Gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haar producten, make-up producten, parfum, baby en kind producten, tandverzorging, zonproducten, wellness producten, gifts, etherische oli├źn, sfeerlichten en geurkaarsen.

Skin2 Beautysalon biedt producten aan van diverse merken. Deze merken ziet u in de webshop terug. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Skin2 Beautysalon? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Skin2 Beautysalon uit de rubriek schoonheidssalon uit Tilburg is gevestigd aan de Varsseveldstraat 86 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12652556.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Skin2 Beautysalon zijn o.a. :