Spellenpaleis.nl in Tilburg

Spellenpaleis.nl

Over Spellenpaleis.nl

Spellenpaleis.nl valt onder de rubriek webshop uit Tilburg.

Bent u op zoek naar leuke en gezellige spelletjes met een lekker hapje en drankje erbij? Dan bent u bij Spellenpaleis.nl op de juiste plek.

Spellenpaleis.nl is ontstaan uit een levenslange hobby. Een spelletje spelen doe je natuurlijk niet alleen. Wat is er nou leuker dan samen met vrienden of familie een bordspel te spelen met een bijpassend biertje of fles wijn? Zo ontstond het idee achter Spellenpaleis.nl: Spellen waarmee wij u een gezellige avond bezorgen, zodat jullie alle tijd voor elkaar hebben! Bestel je een giftbox dan wordt deze verstuurd als cadeau. Hierdoor is het alleen al leuk om het samen uit te pakken!

Giftboxen

De Spellenpaleis Giftbox is uniek en je geeft iemand echt iets persoonlijks. Spellenpaleis kan samen met jou een Giftbox samenstellen die past bij de ontvanger. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

De Giftbox bestaat uit een op maat gemaakte houten kist, eventueel voorzien van de naam van de ontvanger of van de gelegenheid (bijv. 50e verjaardag of huwelijk).

De Giftboxen doen het ook goed als kerstpakket of relatiegeschenken.

Heeft u nog vragen? dan kunt u ons bereiken op de bovenstaande gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Spellenpaleis.nl uit de rubriek webshop uit Tilburg is gevestigd aan de Kruisvaardersstraat 33 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25018546.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Spellenpaleis.nl zijn o.a. :