UMH Creaties in Tilburg

UMH Creaties: unieke handgemaakte producten

Over UMH Creaties

UMH Creaties valt onder de rubriek webshop uit Tilburg.

Op zoek naar een speciaal model of maat tas? Of een ander artikel van textiel met persoonlijk opschrift of bedrijfslogo en helemaal uniek? Vraag het mij! Ik maak het naar wens of eigen beste inzicht.

Ik werk met allerlei soorten textiel, o.a. vilt en katoen. Op mijn website staan al vele unieke en persoonlijke producten door mij ontworpen en gemaakt. Creaties gemaakt in opdracht en die gemaakt zijn naar eigen inzicht, die direct te koop zijn in de webshop. Elk product is net even anders, dus uniek! Het zijn allemaal dagelijks te gebruiken voorwerpen met een persoonlijk uniek tintje.

Ik vind het een uitdaging om met nieuwe wensen aan de slag te gaan. Of het nu gaat om een tas, kraamcadeautje aan de hand van het geboortekaartje, herinneringsdeken, boekomslag, hoesjes, of….. een totaal eigen opdracht.

Ook sta ik geregeld op streekmarkten en bazaars met mijn producten. Hier heeft u meteen uw nieuwe aankoop in handen. Ook kunt u als u iets besteld heeft, na overleg, het hier ophalen. Aan mijn marktkraam is pinbetaling mogelijk. Ik ontmoet u daar graag.

Wilt u graag zien wat ik zoal gemaakt heb? Neem dan een kijkje op mijn website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook even contact met mij worden opgenomen via de mail: info@umhcreaties.nl. Dezelfde dag ontvangt u nog antwoord. (Niet telefonisch! Ik ben een eenmansbedrijf en ik heb mijn tijd hard nodig om te produceren!)


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

UMH Creaties uit de rubriek webshop uit Tilburg is gevestigd aan de Mastwijkstraat 16 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36357042.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij UMH Creaties zijn o.a. :