Van de Ven Kunstgras in Moergestel

Het mooiste kunstgras voor jouw tuin!

Over Van de Ven Kunstgras

Van de Ven Kunstgras valt onder de rubriek tuincentrum in Tilburg.

Van de Ven Kunstgras is de specialist op het gebied van kunstgras. Heeft u geen zin om steeds weer het gras te moeten maaien of wilt u gewoon een gazon wat er ten alle tijden netjes bij ligt? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Daarnaast biedt kunstgras uitkomst wanneer u uw tuin op het noorden heeft of een bodem heeft waarop natuurgras slecht tot uiting komt.

Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteit kunstgras. Wij werken daarom samen met Royal GrassĀ® en Ten Cate. Door hun jarenlange ervaring en doorontwikkelingen op het gebied van kunstgras bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Onze specialisten nodigen u van harte uit in onze modeltuin waar u geheel vrijblijvend de verschillende materialen kunt bezichtigen om zo samen met ons tot een passend product te komen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van de Ven Kunstgras uit de rubriek tuincentrum uit Tilburg is gevestigd aan de Heuvelstraat 25 in Moergestel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 013-5130553.

Diensten en producten voor tuincentrum

Trefwoorden die horen bij Van de Ven Kunstgras zijn o.a. :