Victoire Design & Cosmetic in Tilburg

Victoire Design & Cosmetic: Van Afrikaanse kleding, tot Afrikaanse kunst.

Over Victoire Design & Cosmetic

Victoire Design & Cosmetic valt onder de rubriek webshop uit Tilburg.

Bent u op zoek naar een product voor een speciale gelegenheid maar weet u niet zo goed wat voor product u nou moet hebben? Dan bent u bij Victoire Design & Cosmetics aan het juiste adres.

Wij bieden verschillende producten aan o.a.:

- Zap Cosmeticos en VIP Cosmeticos: Dit is een Braziliaans Cosmetics fabrikant. Deze producten zijn voor beschadigd haar en zorgen voor een optimale verzorging, keratine behandeling.

- Braziliaans haar voor wave extensions.

Victoire Design & Cosmetics brengt u alle Afrikaanse kleuren van vrolijkheid en geluk naar u vanuit Afrika, Afrikaanse kleding tot Afrikaanse kunst. We kunnen samen met u tot een eigen onderwerp komen van Afrikaanse kleding.

- Baby kleding: Dit maken wij zelf en dit is onze passie. Wij kunnen uw kleding samenstellen door middel van al uw wensen.

- Ook kunt u geheel zelf een kleding stuk laten ontwerpen. Bijvoorbeeld de naam van uw kindje te borduren op de kleding of hun favoriete knuffel.

Ook hebben wij alles waardoor u eruit kunt zien als en echte zakenvrouw of man. Je ziet eruit als een echte professional.

Wilt u graag meer informatie over wat ik u allemaal te bieden heb? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Victoire Design & Cosmetic uit de rubriek webshop uit Tilburg is gevestigd aan de Hoogtestraat 25 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16822333.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Victoire Design & Cosmetic zijn o.a. :