W. Khan De Sleutelgarage V.O.F. in Tilburg

W. Khan De Sleutelgarage V.O.F.: Onderhoud & reparatie van alle merken auto's.

Over W. Khan De Sleutelgarage V.O.F.

W. Khan De Sleutelgarage V.O.F. valt onder de rubriek garage uit Tilburg.

W. Khan De Sleutelgarage V.O.F. is een garage die al meer dan 25 jaar actief is in verschillende activiteiten van de autobranche. U kunt alle merken auto's door De Sleutelgarage laten onderhouden of repareren.

Doe het zelf werkplek reserveren

Het is bij De Sleutelgarage ook mogelijk om een werkplek te reserveren, zodat u zelf uw auto kunt repareren. Allerlei gereedschappen zijn aanwezig, zoals: Lasapparatuur, oliƫn, koelvloeistof en kleine auto onderdelen. Daarnaast is het mogelijk om onderdelen te laten leveren.

[kop Reparatie en onderhoud door De Sleutelgarage

De Sleutelgarage kan uw auto onderhouden en repareren. Er zijn diverse reparaties mogelijk zoals het balanceren van de banden tot motorrevisie. Uw auto zal altijd pico bello worden afgeleverd. Voor een overzicht van diverse reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u de website bekijken. Tevens treft u daar meer informatie over het bedrijf zelf aan.

Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

W. Khan De Sleutelgarage V.O.F. uit de rubriek garage uit Tilburg is gevestigd aan de Caledoniastraat 7 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 013-5424101.

Diensten en producten voor garage

Trefwoorden die horen bij W. Khan De Sleutelgarage V.O.F. zijn o.a. :