Waterman Dive Center in Tilburg

Waterman Dive Center: Beleef het avontuur!

Over Waterman Dive Center

Waterman Dive Center valt onder de rubriek opleiding uit Tilburg.

De gezichten achter Waterman Dive Center zijn Henk en zijn partner Ingrid. Henk van Wanrooy duikt sinds 1989 en hij heeft de duiksport echt zien evolueren. Henk keek vroeger als kind van zes al naar documentaires van Jacques Cousteau. Henk maakte 14 jaar later zijn eerste duik in het buitenwater. Dit was een super ervaring voor Henk, een groot avontuur!

Henk is na deze duik gestart met de Open Water Dive Cursus en hij is nooit meer gestopt met cursussen te volgen en duiken te maken. Henk geeft met heel veel plezier duiklessen en duikcursussen. U kunt naast de duiklessen, ook de duikmaterialen aanschaffen bij Waterman Dive Center of lid worden. U krijgt de allerbeste cursus service of evenementen die Waterman Dive Center kan aanbieden.

Duikles op maat

Waterman Dive Center kan ook duiklessen op maat aanbieden. U zult in een relatieve korte periode een grote kennis en kunde aanleveren zodat u snel vertrouwt en veilig uw eigen duiken kunt gaan maken.

Natuurlijk biedt Waterman Dive Center ook andere diensten aan zoals: Snorkel cursussen, introductie duiken, duiken voor kinderen, ehbo en bhv cursussen, teambuilding voor bedrijven en meer.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Waterman Dive Center? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Waterman Dive Center uit de rubriek opleiding uit Tilburg is gevestigd aan de Kapitein Rondairestraat 12 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 013-5356819.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Waterman Dive Center zijn o.a. :