30 juni – Zomerwandeling voor mensen in de rouw

In 2019 organiseren een aantal professionals uit de uitvaart- en verliesbegeleiding in de winter, lente, zomer en herfst een natuurwandeling voor mensen die een dierbare verloren hebben.

30 juni – Zomerwandeling voor mensen in de rouw

De zomerwandeling vindt plaats op zondagochtend 30 juni. De wandeling start vanaf Natuurpoort Roovertsche Leij bij Goirle en is ongeveer 7 kilometer. Er is gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en naar behoefte met hen in gesprek te gaan. Deelname aan de wandeling is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen via vierseizoenenwandeling@gmail.com of 013-592.00.48 (Harriet van der Vleuten).

De wandelingen worden georganiseerd door Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten, Anneke Naaijkens-Doek van Più Mosso Muziektherapie en Hans van Zon

Geplaatst op dinsdag 28 mei 2019.

Over Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten

Dit bericht is geschreven door Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten. Het bedrijf valt onder uitvaartverzorging uit Tilburg. Trefwoorden van Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten uit Tilburg : uitvaart kisten, drukwerk uitvaart, rouwvervoer, afscheidsruimte kiezen, uitvaart bloemen, uitvaartverzorger, uitvaart regelen, natuurbegraven, uitvaartonderneming.

Lees meer over Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten.