Als je de L laat liggen

Ik moet nog even... Ik ga nog even....

Als je de L laat liggen

Veel is in onze maatschappij gericht op snel, vlug, nog even of zoals mijn moeder zegt "impersaant". Tot aan de vakanties werken we door, plannen we onze agenda. We vergeten de L Die vinden we op vakantie. "Wat een heerlijk leven" roepen we dan.

Van even naar leven is een pittige stap: het is je bewust worden van het leven vs jezelf. Het vraagt je te kijken naar emoties en gevoelens die je soms in de weg kunnen zitten om verder te komen. Dan gaan we in de "even-stand" tot de vakantie. Maar zo zijn err ook vaker en meer vakanties nodig. Om op te laden, om 'er weer tegen te kunnen'

Wat als er meer evenwicht komt in je leven . Als je niet langer even dit en even dat... Als er meer balans is. Wordt het L-even in ieder geval wat rustiger.

Geplaatst op donderdag 11 april 2019.

Over Brand New Coaching

Dit bericht is geschreven door Brand New Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Tilburg. Trefwoorden van Brand New Coaching uit Oisterwijk : coach, opleiding, coaching, opvoeden pubers , familie coaching, kind coaching, hooggevoeligheid, coaching voor ouders, coaching voor opvoeders, hsp, puberteit, pubers.

Lees meer over Brand New Coaching.