Dagcursus “Homeopathie voor thuis en op reis”

In deze dagcursus leer je de grondbeginselen van de homeopathie en die te gebruiken in het leven van alledag.

Dagcursus “Homeopathie voor thuis en op reis”

Je leert hoe je homeopathie kunt toepassen bij allerlei kleine klachten voor jezelf en je kinderen zoals griep, verkoudheid, hoest, klachten na val, tandpijn, verbrandingen etc.

Je leert homeopathie te gebruiken bij kleine klachten

In de ochtend komen grondbeginselen van homeopathie aan bod, hoe werkt homeopathie, wat is het verschil met de reguliere geneeskunde, wat is het verschil tussen acute en chronische klachten, wat is het nut van ‘acute’ homeopathie. We gaan ook praktisch aan de slag door te ontdekken wat draaien en schudden voor invloed heeft op water en hoe een homeopathisch middel aanvoelt en proberen we energie te voelen. Vervolgens gaan we zelf een homeopathisch middel maken met aansluitend een reading van dit middel.

In de cursus homeopathie leer je dat homeopatische middelen energetische middelen zijn.

In de middag leer je hoe homeopathie voor jezelf en je kinderen praktisch te gebruiken en te werken met het boekje “homeopathische huis- en reisapotheek”, krijg je belangrijke tips hoe tot een juist middel te komen en behandel ik een aantal middelen en situaties waarin je het kunt toepassen. We gaan ook zelf aan de slag door praktijkvoorbeelden te proberen op te lossen. Ook eigen inbreng is hier welkom.

Datum: Vrijdag 7 september 2018

Inloop: 9.15 uur, aanvang 9.30uur tot 16.30 uur (Pauze van 12.30-13.30 inclusief vegetarische lunch)

Plaats: Praktijk voor klassieke homeopathie Eugene van Grinsven, Dr. Titus Brandsmaplein 19, Tilburg

Kosten €80,- (Inclusief het boekje “Homeopathische huis en reisapotheek”, exclusief EHBO-middelendoosje, incl vegetarische lunch)

Opgeven: per telefoon 013-5358164 of per mail: info@eugenevangrinsven.nl

Maximaal aantal deelnemers: 10

Meedoenregeling is mogelijk.

Geplaatst op dinsdag 26 juni 2018.

Over Praktijk voor klassieke homeopathie Eugene van Grinsven

Dit bericht is geschreven door Praktijk voor klassieke homeopathie Eugene van Grinsven. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Tilburg. Trefwoorden van Praktijk voor klassieke homeopathie Eugene van Grinsven uit Tilburg : klassieke homepathie, alternatieve gezondheidszorg, complementaire geneeswijze, zelf genezend vermogen, ontstoren vaccinaties, homeoprofylaxe, cursussen.

Lees meer over Praktijk voor klassieke homeopathie Eugene van Grinsven.