Gelukkig zijn is vooral tevreden zijn

Zeker in deze tijd is iedereen wat 'wiebelig'. Alles is aan het veranderen en je wordt zelf geconfronteerd met 'lastige' emoties.

Gelukkig zijn is vooral tevreden zijn

Angst, onrust, frustratie, verdriet. Het zijn emoties en gevoelens die we als mensen liever niet ervaren. We vinden ze vervelend. Hebben het er liever niet over, laat staan dat we het willen voelen. Eerder kon je er ook makkelijker bij weg blijven: werk, sociale contacten en uitstapjes zorgde voor de afleiding. Maar nu niet meer. Je kan er niet omheen dat je je 'wiebelig' voelt en dagen niet lekker in je vel zit.

Gelukkig zijn zit niet zozeer in grote dingen. Gelukkig zijn is vooral tevreden zijn in het moment. Dat zit onder al die emoties en gevoelens die je eerst tegenkomt. Zodat je die kan loslaten en weer dichter bij jezelf en de rust uitkomt.

Rust en een goede balans IN jezelf. Kan je daarin begeleiding gebruiken, neem dan contact op. Dan zet jij de eerste stap en vinden wij samen een weg. Wedden ?

Geplaatst op donderdag 9 april 2020.

Over Brand New Coaching

Dit bericht is geschreven door Brand New Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Tilburg. Trefwoorden van Brand New Coaching uit Oisterwijk : coach, opleiding, coaching, opvoeden pubers , familie coaching, kind coaching, hooggevoeligheid, coaching voor ouders, coaching voor opvoeders, hsp, puberteit, pubers.

Lees meer over Brand New Coaching.