Hoe hoog ligt jouw lat?

Mag jouw lat lager? Zo ja hoe doe je dat dan?

Hoe hoog ligt jouw lat?

'Het kan altijd beter!' 'Doe je best' 'Niet lullen, maar poetsen'. Je kan er zelf vast nog veel meer bedenken? Ik kom het geregeld tegen. Die spreekwoordelijke lat. Eigenlijk is het niet zo gek, ons hele systeem is ingericht op het behalen van resultaten en er was en is maar weinig zicht op 'de weg' naar die resultaten. Gelukkig gaat het tegenwoordig her en der al anders, maar helaas krijgen we er nog steeds dagelijks mee te maken. Soms heeft die lat ons ook veel gebracht, maar uiteindelijk kunnen we er last van krijgen en is het belemmerend voor ons proces.

Mag jouw lat lager? Zo ja hoe doe je dat dan?

Bij coaching with a tail gaan we met jouw overtuigingen aan de slag. De spiegel, co coach Gunner of je eigen hond geeft je extra inzichten om mee aan de slag te kunnen en misschien kan je dan jouw lat al een stukje lager zetten!

Boek nu nog 3 sessies voor de zomer vakantie, gebruik codewoord "ZOMER" en krijg een onderhouds sessie van 45 min cadeau in Oktober!

Tot snel

Www.coachingwithatail.nl 0644149843 Susanne en co-coach Gunner

Geplaatst op maandag 20 juni 2022.

Over Coaching with a tail

Dit bericht is geschreven door Coaching with a tail. Het bedrijf valt onder coaching uit Tilburg. Trefwoorden van Coaching with a tail uit Zoelen : coaching met een hond, coaching praktijk, spiegel coaching, persoonlijke coaching, spiegelcoaching met de hond als co-coach, coach, coaching voor vrouwen, life coaching, persoonlijke ontwikkeling, leiding nemen over je eigen leven.

Lees meer over Coaching with a tail.