Hoe is het met jou voornemens ?

Half januari zitten we alweer en hoewel je het door het weer niet zou denken nog midden in de winter.

Hoe is het met jou voornemens ?

Toch zag ik in het bos vandaag al het frisse groen van nieuw vers mos te voorschijn komen en ook de eerste narcis heb ik alweer gezien. Het lijkt wel lente.... De tijd van vooruit en nieuw.

Hoe is het met jouw nieuwe voornemens van 2020 ? Waarin wilde jij bij het vuurwerk in vooruit ? Besloot je meer tijd te maken voor jezelf ? Voor plezier, voor je familie, je gezin of om leuke dingen af te wisselen met je harde werken?

En …..

Wat heb je gedaan om dat ook te bereiken? Al een keer 'nee' gezegd op een vraag. Of juist 'ja' om samen wat te gaan doen? Plannen vastgesteld voor een bezoek aan een concert,museum,stad of boswandeling?

Vergeet niet dat elk voornemen een actie vraag, de kleinst mogelijke grootste stap is wat je alvast kan doen om je plannen om te zetten in actie. Anders ga je door op de automatische piloot en juist die wil je wat kwijt met nieuwe voornemens. Zelf het stuur in handen nemen, dat geeft een beter gevoel. Altijd!

Weet je nog niet hoe ? Kom dan eens langs om te sparren en ik leer jou hoe jij het stuur weer vastpakt. Zo heb jij in de Lente al wat veranderd als alles nog meer gaat groeien! Doen ?

Geplaatst op zondag 19 januari 2020.

Over Brand New Coaching

Dit bericht is geschreven door Brand New Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Tilburg. Trefwoorden van Brand New Coaching uit Oisterwijk : coach, opleiding, coaching, opvoeden pubers , familie coaching, kind coaching, hooggevoeligheid, coaching voor ouders, coaching voor opvoeders, hsp, puberteit, pubers.

Lees meer over Brand New Coaching.