Informatieavond over Den Bogerd

In ontmoetingscentrum 't Plein in Udenhout is 4 april een informatieavond van 19 tot 20.30 uur over de nieuwbouw in de wijk Den Bogerd.

Informatieavond over Den Bogerd

Den Bogerd is een nieuwe wijk in Udenhout. Er komen bijna 400 nieuwe woningen en een basisschool. De bouw van de eerste 50 woningen start in 2013. Op de avond is onder meer informatie te krijgen over het bestemmingsplan, het bouwproces, verkeersmaatregelen en het archeologisch onderzoek. Er zijn presentaties om 19 en 20.30 uur. 't Plein ligt aan Tongerloplein 1 in Udenhout.

Den Bogerd is een project van de gemeente en projectontwikkelaar Van der Weegen en Janssen Bouwontwikkeling. Op de informatieavond zijn overigens nog geen ontwerpen van nieuwe woningen te zien. Die zijn waarschijnlijk na de zomer klaar. Dan start ook de verkoop van de woningen. Het zogenoemde beeldkwaliteitplan voor de nieuwe wijk in Udenhout is eind maart door het college goedgekeurd.

Geplaatst op woensdag 4 april 2012.

Over Gemeente Tilburg

Dit bericht is geschreven door Gemeente Tilburg. Het bedrijf valt onder instantie uit Tilburg. Trefwoorden van Gemeente Tilburg uit Tilburg : cultuur, sport, toerisme, ondernemen, werk en inkomen, wonen, zorg en welzijn, leren en studeren,.

Lees meer over Gemeente Tilburg.